ZDRAVA VODA

Voda čini oko 70% ljudskog tijela. Voda čini oko 90% ljudskog mozga. Voda se, u većem ili manjem postotku, nalazi u svemu što postoji na Zemlji. Ona je od izuzetne važnosti za zdravlje tijela. 

Želiš naučiti više o čemu ovisi kvaliteta vode?
Želiš saznati kako popraviti kvalitetu vode koju piješ? 
Sve što znam o vodi podijelit ću s tobom na radionici ZDRAVA VODA.
Podatna, a pobjeđuje jačinom. Meka a pobjeđuje čvrstinom. – to je prije 2.500 godina o vodi zapisao kineski filozof Lao Ce.

Molekule vode čine 99% svih molekula u ljudskom tijelu i iako se čini da voda nema utjecaja na naš život ona na nas snažno djeluje, svakodnevno i bez iznimke. Ako voda koju pijete nema životnu energiju onda uzima vašu energiju, ako ima životnu energiju onda vam predaje svoju energiju. 
Izvorska voda je tzv. živa voda jer sadrži životnu energiju i ta energija sadržana u izvorskoj vodi povećava se ili smanjuje, ovisno o informacijama kojima je voda izložena. Dodavanje i oduzimanje energije vrši se kroz promjenu strukture vode i danas se zna da kvaliteta vode ne ovisi o kemijskom sastavu vode već o načinu na koji su povezane njezine molekule, tj. o njezinoj strukturi. 

Voda sa simetričnom kristalnom strukturom sadrži životnu energiju dok voda nesimetrične strukture ima vrlo malo ili nimalo životne energije (tzv. mrtva voda).
Najzdravija voda je tzv. strukturirana voda. To je alkalna voda stabilne kristalne strukture bogata životnom energijom. Redovito ispijanje strukturirane vode ispire organizam od štetnih tvari nastalih staničnim metabolizmom, alkalizira tijelo, poboljšava kvalitetu krvi, uravnotežuje tlak i pomaže da sva tkiva i organi u tijelu bolje rade.

Na radionici ZDRAVA VODA ćeš saznat ćeš sve što trebaš znati o tome kako možeš povećati energiju vode i kako se voda može strukturirati. Naučit ću te kako pomoću viska možeš provjeriti energiju/kvalitetu svoje vode.
RADIONICA ZDRAVA VODA ODRŽAT ĆE SE U SUBOTU 13.11.2021. OD 9 DO 12 SATI. RADIONICU VODI KREŠIMIR BEVANDA. VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVE NA 099 8383 514 ILI NA This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.