RTT terapija – transformacija nikada nije bila ovako brza i učinkovita.

Znate li osjećaj kada nešto želite promijeniti, ali ne znate kako? RTT može biti baš ono što Vam treba.

Što je RTT terapija?

Brza transformacijska terapija, poznata kao RTT (Rapid Transformational Therapy), definira novu eru terapijskih pristupa. Za razliku od mnogih metoda koje su često površinske, RTT se usredotočuje na dublju, integralnu transformaciju pojedinca.

RTT je pažljivo osmišljena kombinacija različitih terapeutskih tehnika koje su se pokazale učinkovitima kroz godine istraživanja. Integrira hipnozu, hipnoterapiju, psihoterapiju, neuro-lingvističko programiranje (NLP), kognitivno-bihevioralnu terapiju (CBT) i najnovija otkrića iz domene neuroznanosti. Ova sinergija pristupa čini RTT izuzetno snažnim alatom za osobni razvoj.

Svjedočanstva

Unutar mene došlo je do promjene. Danas sebe doživljavam kao ljudsko biće koje zaslužuje ljubav i to mi vanjski svijet i potvrđuje.
Mirna radošević
Slušala sam svoju hipnozu svaki dan, tjednima. Onda su se odjednom počele događati pozitivne stvari. Jedna za drugom. Jedna povlači drugu i sve idu prema jednom cilju - rješenju mog problema. Život mi se mijenja i to na bolje.
Erna Lovrenšćak
Nakon 30 i više godina pušačkog staža napokon sam prestao pušiti zahvaljujući metodi hipnoze kojoj me podvrgnuo Krešo. Nakon samo jednog tretmana i malo dobre volje.
Hrvoje Kereković
Mogu vam reći da sam se odrekao mnogo loših navika i zamijenio ih dobrim navikama. Pomoglo mi je dosta kod nekih stvari što se tiče tenisa i moje igre koju sam doveo na jedan drugi nivo.
Antonio Voljavec

Priča osnivačice

RTT je rezultat više od 30 godina istraživanja i razvoja pod vodstvom Marise Peer, renomirane britanske terapeutkinje. Marisin cilj bio je dizajnirati revolucionarni pristup koji može donijeti stvarnu, trajnu promjenu u relativno kratkom vremenu. RTT se nije razvio preko noći; to je rezultat godina promišljanja, istraživanja i testiranja. 

Ono što RTT izdvaja od ostalih terapija je njegovoga učinkovitost. Dok druge metode mogu tretirati samo površinske simptome, RTT seže duboko u podsvijest kako bi identificirao i tretirao korijenske uzroke problema. Podsvijest čuva naša najdublja uvjerenja, navike i emocije, a RTT je dizajniran da direktno komunicira s tim dijelom uma.

RTT nije samo za one koji traže emocionalno ili mentalno iscjeljenje. Bilo da vas muče fizički simptomi poput nesanice, viška kilograma, kronične boli, ili emocionalni izazovi poput tjeskobe, depresije ili niskog samopoštovanja, RTT pruža rješenja. Ako tražite osobni ili profesionalni rast, RTT može biti ključ koji će otključati vaš puni potencijal.

Kako radi RTT?

Brza transformacijska terapija (RTT) predstavlja revolucionarni pristup u psihoterapiji, a njezina učinkovitost proizlazi iz metodičnog angažmana s podsvjesnim umom. Da bismo razumjeli ovu metodu, potrebno je dublje analizirati način na koji RTT komunicira s podsvijesti.

Svjesni um, iako odgovoran za naše svakodnevne odluke i misli, čini samo vrh “psihološkog ledenjaka”. Veći, skriveni dio ovog ledenjaka predstavlja podsvijest, gdje su pohranjeni duboko ukorijenjeni obrasci, uvjerenja i traume.

RTT koristi hipnozu kao tehničko sredstvo da pristupi ovoj dubljoj razini uma. U stanju hipnoze, svjesni um postaje periferni, omogućavajući terapeutu da identificira ključna vjerovanja i obrasce ponašanja koji su smješteni unutar podsvjesnog dijela uma.

Podsvijest igra kritičnu ulogu u oblikovanju našeg ponašanja. Iako možda nismo svjesni tih podsvjesnih procesa, oni konstantno utječu na naše odluke, reakcije i emocionalne odgovore. Kada se suočimo s izazovima u pokušaju da promijenimo određeno ponašanje ili naviku, često su to upravo podsvjesna uvjerenja koja stvaraju otpor.

U stanju hipnoze, dinamika uma se mijenja. Svjesni um prelazi u stanje smanjene aktivnosti, dok podsvijest postaje pristupačnija. RTT terapeut tada koristi priliku da identificira problematična uvjerenja ili obrasce, razumije njihovu etiologiju i potom ih modulira ili zamjenjuje. Kada se uzrok problema adresira na ovoj dubokoj razini, rezultati su dugotrajni i fundamentalni.

Uz RTT, promjena nije površna. Umjesto toga, RTT omogućava rekonfiguraciju ključnih aspekata podsvjesnog uma, rezultirajući trajnom i stabilnom promjenom.

Rezultati RTT-a

RTT je svestrano rješenje za širok spektar problema. Pogledajmo neke od izazova, bilo fizičkih ili psihičkih, koji mogu biti uspješno riješeni kroz RTT

Fizički problemi
Psihički problemi

Ističem kako je ovo samo mali primjer problema koji mogu biti riješeni RTT terapijom. U pravilu, nema toga problema, psihičkog ili fizičkog, koji se ne može riješiti.

Kontaktirajte me i dogovorite termin za savjetovanje

Stojim vam na raspolaganju za energetski pregled i
savjetovanje kako bismo zajedno istražili kako vam mogu pomoći. E-mail, poruka, WhatsApp ili telefonski poziv?
 
Odaberite način komunikacije koji vam najviše odgovara.

Brzina i učinkovitost RTT terapije:
trajno rješenja za Vaše izazove

Ono što RTT izdvaja od ostalih terapijskih metoda je njezina izuzetna brzina i učinkovitost. Dok se u tradicionalnim pristupima često zahtijeva dugotrajan i zahtjevan proces terapije kako bi se postigli značajni rezultati, RTT nudi brzo i sveobuhvatno rješenje.

Jedna terapijska sesija

Za mnoge klijente, samo jedna terapijska sesija može biti dovoljna da trajno riješe problem s kojim se suočavaju

Trajno uklanjanje problema

Ova metoda ne samo da brzo locira korijen problema unutar podsvijesti, već i pruža alate za njegovo trajno uklanjanje

Brza, ali dugoročna rješenja

Takva učinkovitost čini RTT idealnim izborom za one koji traže brza, ali dugoročna rješenja za svoje izazove.

Hipnoza i hipnoterapija:
ključ za rad s našom podsvijesti

Što je hipnoza i zašto je toliko moćna? Hipnoza je proces koji koristi trans, a ovo stanje transa nije ništa strano ili nepoznato. Ako ste ikada bili potpuno zaokupljeni nečim, toliko da ste zaboravili na sve oko sebe, iskusili ste nešto slično hipnotičkom transu. To je stanje potpune unutarnje koncentracije, gdje vanjski svijet postaje zamagljen, a vaš fokus je potpuno usmjeren prema unutra

 
Kada smo u budnom stanju, naš svjesni um često je preplavljen svakodnevnim brigama, obavezama i distrakcijama. No, ispod te svakodnevne buke, postoji dublji sloj uma – naša podsvijest. Ona sadrži sva naša sjećanja, iskustva, ali i duboko ukorijenjena uvjerenja koja često oblikuju naše ponašanje i reakcije, iako toga možda nismo svjesni. 
Hipnoza nam omogućava da privremeno zaobiđemo kritički svjesni um, kako bismo se usmjerili prema tom dubljem, podsvjesnom sloju. Kada je podsvijest dostupna i otvorena, postaje senzibilnija na sugestije, što je ključno za hipnoterapiju. 
 
U stanju hipnoze, pristupamo tim skrivenim vjerovanjima koja su oblikovala naše živote, često bez našeg znanja. Možda su to stvari koje smo čuli kao djeca ili traumatični događaji koji su ostavili dubok utisak na nas. Bez obzira na izvor, ova uvjerenja postaju sastavni dio nas, usmjeravajući naše postupke i odluke
 
Hipnoterapija koristi ovaj pristup podsvijesti kako bi identificirala ova uvjerenja. Kada su identificirana, terapeut i klijent zajedno rade na njihovoj promjeni. Uz pomoć pozitivnih sugestija, stare i štetne misli mogu biti zamijenjene novima koje podržavaju život klijenta. Tako se, korak po korak, oblikuju novi obrasci mišljenja koji promiču zdravlje, sreću i uspjeh. Upravo je ta sposobnost hipnoze da identificira i mijenja duboko ukorijenjena uvjerenja ono što je čini tako snažnom metodom u terapeutskom kontekstu.

OTKRIJTE MOĆ RTT TERAPIJE!

Osjetite moć RTT-a, metode kreirane da vam u rekordnom roku pruži rješenje za vaše probleme i osigura trajne pozitivne rezultate. Sa specifičnim jezikom koji potiče vašu maštu i um na djelovanje, pruža vam oslobađanje od emocionalnih i mentalnih prepreka koje vas koče, već u jednoj terapiji. 

 
Kao dio terapije, dobiti ćete personaliziranu audio snimku hipnoze. Ova snimka, kada je slušate svakodnevno, preoblikuje vaše misli i postupke – kreirajući nove, pozitivne neuronske puteve u vašem mozgu. A to je vaša garancija za trajno poboljšanje i oslobođenje od starih problema. 
 
RTT je potpuna sigurna i ugodna – bez ikakvih nuspojava, a sve to u svega 90 minuta. Bez obzira gdje se nalazite, bilo u Zagrebu ili bilo gdje drugdje, ja sam ovdje za vas. Uživo ili online, kvaliteta terapije je jednaka.
Otkrijte Put do Promjene

Započnite svoju transformaciju

Imate li pitanja o RTT terapiji ili želite saznati kako vam mogu pomoći? Javite mi se – bez ikakvih obveza.

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i ostvarite 20% popusta na vašu prvu narudžbu generičkih hipnoza!