JA, KREŠIMIR BEVANDA, Karažnik 24/1, Zagreb, OIB: 81602004437, sam certificirani RTT terapeut. U svojoj djelatnosti prikupljam i obrađujem osobne podatke poštujući sve relevantne zakone i propise.

Zaštita Vaše privatnosti je moj prioritet,  molimo Vas da ove Informacije pažljivo pročitate! 

1. Tko je voditelj obrade osobnih podataka?

KREŠIMIR BEVANDA je  voditelj obrade Vaših osobnih podataka kako je to propisano zakonom i propisima o zaštiti osobnih podataka.  Krešimir Bevanda kao voditelj obrade osobnih podataka određuje svrhu i sredstva obrade osobnih podataka i odgovoran je za čuvanje i korištenje osobnih podataka u papirnatom ili elektronskom obliku.
 

2. Koju vrstu osobnih podataka prikupljam?

Osobni podaci koje prikupljam su prvenstveno Vaši osnovni osobni podaci (ime,  prezime, adresa, kontakt podaci... ), sakupljam ih isključivo u trenutku kada me kontaktirate i zatražite kontakt sa mnom, a podaci su nužni za pružanje tražene usluge. Vašim podacima pristup imam isključivo ja i administrator web stranice. 

3. Kako ću prikupljati i koristiti Vaše osobne podatke?

Osobne podatke prikupljam prije svega radi osiguravanja pružanja tražene usluge i što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit.

U trenutku dostavljanja Vaših osobnih podataka, Vi pristajete na kontakt sa mnom te mi time dajete za pravo uključiti Vas u svoju bazu podataka kako bi ostvarili tražene usluge. To smatram Vašim izričitim pristankom na kontakt. 

Podaci se prikupljaju putem Chatbota i pohranjuju se u Kraken sustavu i u mojoj bazi podataka. Podaci će se koristiti isključivo u prodajne i marketinške svrhe i na Vaš zahtjev biti će izbrisani. Pravila korištenja Krakena možete vidjeti na ovom linku: https://sv1.krakenoptimize.com/TermsAndConditionsHR.pdf  

Ne prodajem, ne prenosim i ne otkrivam podatke koje prikupim na svojim internetskim stranicama nikome, osim:

·         u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza

·         u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite vašeg života ili tjelesnog integriteta, a vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu svojih osobnih podataka

·         u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu. 

Popunjavajući formulare na mojoj internetskoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama moje Politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima. 

Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna, a u svakom trenutku možete tražiti brisanje Vaših osobnih podataka slanjem direktnog zahtjeva. Osobni podaci subjekta obrade se na njegov zahtjev brišu odmah bez odlaganja, a najkasnije u roku od mjesec dana od zaprimanja zahtjeva. Subjekt obrade se informira putem e-maila o provedenom brisanju u roku od mjesec dana od zaprimanja njegovog zahtjeva. 

Nakon povlačenja privole, Vaše ću podatke koristiti isključivo u svrhu interne statističke obrade podataka i oni će biti u cijelosti anonimizirani.

Tijekom definiranog vremena čuvanja osobnih podataka u mojim evidencijama osobnih podataka provodim sljedeće mjere:

·         Periodički pregled evidencija osobnih podataka

·         Provjeru primjenjivosti perioda čuvanja podataka s obzirom na zahtjeve poslovanja, tip osobnih podataka, svrhu obrade i kategoriju subjekata obrade.

  4. Sigurnost podataka 

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bi osigurao pristupačnost usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje preuzimanja ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji preuzimanja ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

No, imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran i pouzdan i ne mogu jamčiti apsolutnu sigurnost.

Cijenim vaše povjerenje u pružanju vaših osobnih podataka, stoga provodim tehničke i organizacijske mjere, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja, kojima osiguravam da integriranim načinom budu obrađeni s odgovarajućom razinom sigurnosti samo oni osobni podaci koji su nužni. Zaštita podataka je osigurana kontrolom pristupa i regulirana kroz ugovore s istima.

 5. Maloljetnici 

Moje usluge nisu namijenjene za djecu do 16 godina. Ne prikupljam osobne podatke koji dolaze od djece do 16 godina. Ako otkrijem da je dijete mlađe od 16 godina dalo osobne podatke, odmah ću ih izbrisati s mojih poslužitelja. Ako ste roditelj ili skrbnik i znate da mi je vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte me kako bi mogao poduzeti potrebne radnje.

 

6. Koja prava imate u odnosu na Vaše osobne podatke?


Kada je to zakonski predviđeno, imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku, obavijest o svakom brisanju, mijenjanju ili blokiranju podataka prema trećoj strani kojoj su podaci otkriveni te podnošenje prigovora meni. ili nadležnom državnom tijelu.
 

7. Pravo na prigovor nadzornom tijelu

Prigovor na obradu Vaših osobnih podataka možete podnijeti i nadzornom tijelu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, Zagreb, 00385 (0)1 4609 999, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , www.azop.hr 

8. Koliko dugo čuvam osobne podatke?

Vaše podatke ću čuvati onoliko dugo koliko je potrebno za ostvarenje svrhe radi koje ih obrađujem. Kriterij na temelju kojega određujem razdoblje čuvanja osobnih podataka je upravo svrha prikupljanja i vremenski rok u kojem želite da Vam pružam svoje usluge. 

9. Kako me možete kontaktirati?

Ako imate bilo kakva pitanja o korištenju Vaših osobnih podataka, možete me kontaktirati telefonom, mailom ili poštom kako slijedi:

  • Telefon: 099/8383 - 514
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • pisanim putem na adresu: Krešimir Bevanda, Karažnik 24/1, 10090 Zagreb

10. Koliko često ažuriram ove Informacije o korištenju osobnih podataka?

Informacije o korištenju osobnih podataka ažuriram periodično, a najnovija verzija je uvijek dostupna na mojim stranicama www.kresimirbevanda.com. Ako dođe do važnijih promjena koje utječu na Vas, obavijestit ću vas izravno. 

Potvrđujem da sam upoznat/ta sa svim relevantnim informacijama o Krešimiru Bevanda i uslugama koje pruža. 

Ovime dajem izričitu privolu Krešimiru Bevandi da prikuplja i dalje obrađuje moje osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom.