Untitled-2.jpg

RTT terapija – transformacija nikada nije bila ovako brza i učinkovita.

Znaš kad osjećaš da nešto želiš promijeniti, ali ne znaš kako? RTT može biti baš ono što ti treba.


Što je RTT?

Brza transformacijska terapija, poznata kao RTT (Rapid Transformational Therapy), definira novu eru terapijskih pristupa. Za razliku od mnogih metoda koje su često površinske, RTT se usredotočuje na dublju, integralnu transformaciju pojedinca.


RTT je pažljivo osmišljena kombinacija različitih terapeutskih tehnika koje su se pokazale učinkovitima kroz godine istraživanja. Integrira hipnozu, hipnoterapiju, psihoterapiju, neuro-lingvističko programiranje (NLP), kognitivno-bihevioralnu terapiju (CBT) i najnovija otkrića iz domene neuroznanosti. Ova sinergija pristupa čini RTT izuzetno snažnim alatom za osobni razvoj.


RTT je rezultat više od 30 godina istraživanja i razvoja pod vodstvom Marise Peer, renomirane britanske terapeutkinje. Marisin cilj bio je dizajnirati revolucionarni pristup koji može donijeti stvarnu, trajnu promjenu u relativno kratkom vremenu. RTT se nije razvio preko noći; to je rezultat godina promišljanja, istraživanja i testiranja. 


Ono što RTT izdvaja od ostalih terapija je njegov fokus na podsvijest. Dok druge metode mogu tretirati samo površinske simptome, RTT seže duboko u podsvijest kako bi identificirao i tretirao korijenske uzroke problema. Podsvijest čuva naša najdublja uvjerenja, navike i emocije, a RTT je dizajniran da direktno komunicira s tim dijelom uma.


RTT nije samo za one koji traže emocionalno ili mentalno iscjeljenje. Bilo da vas muče fizički simptomi poput nesanice, viška kilograma, kronične boli, ili emocionalni izazovi poput tjeskobe, depresije ili niskog samopoštovanja, RTT pruža rješenja. Ako tražite osobni ili profesionalni rast, RTT može biti ključ koji će otključati vaš puni potencijal.


Kako radi RTT?

Brza transformacijska terapija (RTT) predstavlja revolucionarni pristup u psihoterapiji, a njezina učinkovitost proizlazi iz metodičnog angažmana s podsvjesnim umom. Da bismo razumjeli ovu metodu, potrebno je dublje analizirati način na koji RTT komunicira s podsvijesti.


Svjesni um, iako odgovoran za naše svakodnevne odluke i misli, čini samo vrh "psihološkog ledenjaka". Veći, skriveni dio ovog ledenjaka predstavlja podsvijest, gdje su pohranjeni duboko ukorijenjeni obrasci, uvjerenja i traume.


RTT koristi hipnozu kao tehničko sredstvo da pristupi ovoj dubljoj razini uma. U stanju hipnoze, svjesni um postaje periferni, omogućavajući terapeutu da identificira i interagira s ključnim vjerovanjima i obrascima ponašanja koji su smješteni unutar podsvjesnog dijela uma.


Podsvijest igra kritičnu ulogu u oblikovanju našeg ponašanja. Iako možda nismo svjesni tih podsvjesnih procesa, oni konstantno utječu na naše odluke, reakcije i emocionalne odgovore. Kada se suočimo s izazovima u pokušaju da promijenimo određeno ponašanje ili naviku, često su to upravo podsvjesna uvjerenja koja stvaraju otpor.


U stanju hipnoze, dinamika uma se mijenja. Svjesni um prelazi u stanje smanjene aktivnosti, dok podsvijest postaje pristupačnija. RTT terapeut tada koristi priliku da identificira problematična uvjerenja ili obrasce, razumije njihovu etiologiju i potom ih modulira ili zamjenjuje. Kada se uzrok problema adresira na ovoj dubokoj razini, rezultati su dugotrajni i fundamentalni.


Uz RTT, promjena nije površna. Umjesto toga, RTT omogućava rekonfiguraciju ključnih aspekata podsvjesnog uma, rezultirajući trajnom i stabilnom promjenom.


Rezultati RTT-a

RTT, ili Brza transformacijska terapija, je svestrano rješenje za širok spektar problema. Pogledajmo neke od izazova, bilo fizičkih ili psihičkih, koji mogu biti uspješno riješeni kroz RTT:


Fizički problemi
 • Kronična bol 
 • Problemi sa spavanjem ili nesanicom Teškoće s probavom Višak kilograma i poteškoće s mršavljenjem 
 • Kronični umor 
 • Problemi sa začećem 
 • Migrene i česte glavobolje 
 • Kožne bolesti i alergijske reakcije 
 • Ovisnosti i neželjene navike poput pušenja
Psihički problemi 
 • Depresija i tjeskoba 
 • Nisko samopouzdanje i problemi s samoprikazivanjem 
 • Strahovi, fobije i iracionalne brige Posttraumatski stresni poremećaj (PTSP) Ovisnost o alkoholu, drogama ili kockanju 
 • Problemi s koncentracijom i fokusom Emocionalni blokovi i neprocesirane traume 
 • Problemi u međuljudskim odnosima Dugotrajni osjećaji tuge ili melankolije

Ističem kako je ovo samo mali primjer problema koji mogu biti riješeni RTT terapijom. U pravilu, nema toga problema, psihičkog ili fizičkog, koji se ne može riješiti.

Svjedočanstva

Daniel Kovačević
Daniel Kovačević
O RTT terapiji
Hrvoje Kereković
Hrvoje Kereković
Kako sam prestao pušiti
Antonio Voljavec
Antonio Voljavec
Rad sa sportašem
Erna Lovrenšćak
Erna Lovrenšćak
O RTT terapiji
Vedrana Mezulić
Vedrana Mezulić
O RTT terapiji
Sara Sonas
Sara Sonas
O RTT terapiji
Mirna Radošević
Mirna Radošević
O RTT terapiji
Ono što RTT izdvaja od ostalih terapijskih metoda je njezina izuzetna brzina i učinkovitost. Dok se u tradicionalnim pristupima često zahtijeva dugotrajan i zahtjevan proces terapije kako bi se postigli značajni rezultati, RTT nudi brzu, ali sveobuhvatnu intervenciju. 

 Za mnoge klijente, samo jedna terapijska sesija može biti dovoljna da trajno riješe problem s kojim se suočavaju. Ova metoda ne samo da brzo locira korijen problema unutar podsvijesti, već i pruža alate za njegovo trajno uklanjanje. Takva učinkovitost čini RTT idealnim izborom za one koji traže brza, ali dugoročna rješenja za svoje izazove. S RTT-om, promjena nije samo moguća - ona je i brza i trajna.

Hipnoza i hipnoterapija: Ključ za rad s našom podsvijesti

Što je hipnoza i zašto je toliko moćna? Hipnoza je proces koji koristi trans, a ovo stanje transa nije ništa strano ili nepoznato. Ako ste ikada bili potpuno zaokupljeni nečim, toliko da ste zaboravili na sve oko sebe, iskusili ste nešto slično hipnotičkom transu. To je stanje potpune unutarnje koncentracije, gdje vanjski svijet postaje zamagljen, a vaš fokus je potpuno usmjeren prema unutra. 

Kada smo u budnom stanju, naš svjesni um često je preplavljen svakodnevnim brigama, obavezama i distrakcijama. No, ispod te svakodnevne buke, postoji dublji sloj uma - naša podsvijest. Ona sadrži sva naša sjećanja, iskustva, ali i duboko ukorijenjena uvjerenja koja često oblikuju naše ponašanje i reakcije, iako toga možda nismo svjesni. 

Hipnoza nam omogućava da privremeno zaobiđemo kritički svjesni um, kako bismo se usmjerili prema tom dubljem, podsvjesnom sloju. Kada je podsvijest dostupna i otvorena, postaje senzibilnija na sugestije, što je ključno za hipnoterapiju. 

U stanju hipnoze, pristupamo tim skrivenim vjerovanjima koja su oblikovala naše živote, često bez našeg znanja. Možda su to stvari koje smo čuli kao djeca ili traumatični događaji koji su ostavili dubok utisak na nas. Bez obzira na izvor, ova uvjerenja postaju sastavni dio nas, usmjeravajući naše postupke i odluke. 

Hipnoterapija koristi ovaj pristup podsvijesti kako bi identificirala ova uvjerenja. Kada su identificirana, terapeut i klijent zajedno rade na njihovoj promjeni. Uz pomoć pozitivnih sugestija, stare i štetne misli mogu biti zamijenjene novima koje podržavaju život klijenta. Tako se, korak po korak, oblikuju novi obrasci mišljenja koji promiču zdravlje, sreću i uspjeh. Upravo je ta sposobnost hipnoze da identificira i mijenja duboko ukorijenjena uvjerenja ono što je čini tako snažnom metodom u terapeutskom kontekstu.

OTKRIJTE MOĆ RTT TERAPIJE!

Osjetite moć RTT-a, metode kreirane da vam u rekordnom roku pruži rješenje za vaše probleme i osigura trajne pozitivne rezultate. Sa specifičnim jezikom koji potiče vašu maštu i um na djelovanje, pruža vam oslobađanje od emocionalnih i mentalnih prepreka koje vas koče, već u jednoj terapiji. 

Kao dio terapije, dobiti ćete personaliziranu audio snimku hipnoze. Ova snimka, kada je slušate svakodnevno, preoblikuje vaše misli i postupke - kreirajući nove, pozitivne neuronske puteve u vašem mozgu. A to je vaša garancija za trajno poboljšanje i oslobođenje od starih problema. 

RTT je potpuna sigurnost i ugoda - bez ikakvih nuspojava, a sve to u svega 90 minuta. Bez obzira gdje se nalazite, bilo u Zagrebu ili bilo gdje drugdje, ja sam ovdje za vas. Uživo ili online, kvaliteta terapije je jednaka.