JOGA12 - Put do ravnoteže, mira i zdravlja

Program od 12 najvažnijih vježbi iz Hatha Yoge

Što je Joga12?

Joga12 je program od 12 najvažnijih vježbi iz Hatha Yoge (joga za tijelo) koje se izvode na tradicionalan (najučinkovitiji) način sa koncentracijom na duboko opuštanje tijela. Joga12 predstavlja cjelovito rješenja za vaše zdravlje i dovoljno je redovno izvoditi samo ovaj program da povratite i očuvate zdravlje i vitalnost čak i u poznim godinama.

Iskustva sa Jogom12

Kada sam došla, imala sam velikih problema s vratnom kralježnicom, ali su oni ubrzo nestali. 12 asana smatram najboljim dijelom joge i Krešu najboljim učiteljem.
Mirjana Culi
Program je izvrstan. Prilagođen je i starijima i sve se savladava sa lakoćom.
Mladen Šoprek
Nakon vježbanja se osjećam jako elastično jer se toliko istegnem. Osjećam cirkulaciju od vrha nožnog prsta do vrha glave. I dan danas me jogiranje ispunjava kao i na početku.
Erna Lovrenšćak

Ključni benefiti Joge12

Za razliku od drugih joga sustava Joga12 se temelji na tehnici dubokog opuštanja što u kombinaciji sa izborom i redoslijedom izvođenja asana rezultira aktiviranjem svih sustava u tijelu.

Joga12 je jednostavna. Lako ju je naučiti i možete ju samostalno izvoditi u vrijeme kad vama najviše odgovara.

Joga12 će polučiti odlične rezultate bez obzira na vašu dob, elastičnost, zdrastveno stanje ili iskustvo u jogi.

Joga12 je cjelovito rješenje za vaše tijelo i nije ga potrebno nadograđivati ili paralelno koristiti druge metoda za postizanje i/ili održavanje odličnog zdravlja.

Joga12 će vas naučiti da kontrolirate svoje disanje i svoj um i da se duboko opustite i očistite tijelo od hormona stresa. To će podići kvalitetu vašeg života u svim segmentima.

Kako je nastao program Joga12?

Program Joga12 bazira se na učenju mog duhovnog učitelja, njegove svetosti Shri Kumar Swamija koji je precizno definirao kojim redoslijedom je potrebno izvoditi ovih 12 asana (joga položaja) da bi se aktivirale iscijeljujuće snage u ljudskom tijelu i svi sustavi u tijelu doveli u ravnotežu.

Slijedeći njegove upute godinama sam redovno prakticirao ove prekrasne vježbe i intuitivno spoznao kako ih treba izvoditi da se postigne najbolji učinak.

Učitelj me je vodio da otkrijem tehniku dubokog opuštanja i učinkovite tehnike disanja koje pojačavaju snagu dubokog opuštanja.

Nakon 30 godina bavljenja jogom i 15 godina izvođenja i proučavanja 12 najvažnijih asana, dobio sam blagoslov da podijelim ovo znanje s Vama putem video tečaja kako bi svatko od vas mogao naučiti i samostalno izvoditi ovaj program.

Kome je namijenjen program Joga12?

Jogu12 mogu vježbati svi ljudi stariji od 12 godina koji su dovoljno pokretni da bar djelomično mogu izvoditi vježbe.

Nije bitno da možete napraviti određenu vježbu kao ja već da se kvalitetno opuštate dok izvodite vježbu.

Na taj način će vaše tijelo postati elastičnije a vi ćete sve lakše izvoditi vježbe.

Modula
0
Lekcije
0
Sati videa
0 +

Zašto kupiti tečaj Joga12

Učinkovitost

Ove vježbe djeluju na svih 7 sustava u ljudskom tijelu i redovnim izvođenjem postiže se skladan rad žlijezda s unutarnjim izlučivanjem čime se rad svih drugih sustava dovodi u ravnotežu i nestaju sve vrste poremećaja i bolesti u tijelu. Određene asane dubinski istežu i jačaju kralježnicu i mišiće kralježnice što osigurava da budete vitalni i puni energije sve dok ste živi. Joga12 osnažuje električnu napetost između stanica što pomlađuje tijelo i čini ga ljepšim.

Jednostavnost

Bez obzira na vašu dob i razinu iskustva možete izvesti jednu od varijanti svake vježbe bez straha od ozljede ili preopterećenja jer naglasak je na dubokom opuštanju tijela. U Jogi12 nema naglih pokreta, sve vježbe su jednostavne za savladati, a u sklopu programa su 3 programa za vježbanje koje možete koristiti da vježbate sa mnom sve dok ne svladate cijeli program i budete sposobni izvoditi ga samostalno.

Cjelokupno rješenje

Jogu12 mogu vježbati i potpuni početnici i oni koji su već desetljećima u jogi. Tečaj Joga12 prati vas od trenutka kad počinjete s jogom do trenutka kad ste sposobni samostalno izvoditi program. Prvi program vježbanja je za početnike, drugi za one koji su u redovnom treningu a treći za napredne. Programi se razlikuju po varijanti asane koja se izvodi (u zahtjevnijim programima su zahtjevnije varijante asana) i duljini zadržavanja u asanama. Joga12 je program za cjeloživotno vježbanje, s vremenom postajete sve opušteniji, rezultati su sve bolji i sve više uživate u vježbanju.

Podrška

Svaki kupac tečaja Joga12 imat će pristup Facebook grupi Joga12 u kojoj će moći postavljati pitanja i dobiti odgovore, kao i razmjenjivati iskustva sa drugima iz grupe.

(P)ostanite opušteni, zdravi i vitalni uz tečaj Joga12

Otkrijte tajne dubokog opuštanje i iscjeljujućih moći Hatha Yoge vježbajući 12 najvažnijih joga položaju. Bez obzira na vašu dob ili razinu iskustva Joga12 će vam pomoći da uravnotežite tijelo i um i povećate kvalitetu svog života.

Što možete očekivati od tečaja Joga12?

  • Svaka asana je detaljno objašnjena u zasebnom videu a nakon što pogledate video o asani i načinu izvođenja možete isprobati svaku varijantu asane zajedno sa mnom u novom videu
  • Prakticirajući Jogu12 uz jedan od 3 programa za vježbanje naučit ćete samostalno i na pravi način izvoditi 12 najvažnijih asana
  • Saznat ćete sve što je potrebno da bi imali maksimalnu korist od izvođenja asana
    • Naučit ćete kako pravilno disati
    • Naučit ćete tehniku dubokog opuštanja
    • Naučit ćete tehnike disanje koje će vam omogućiti da uspješno svladate tehnike dubokog opuštanja’
  • S vremenom ćete sve više uživati u vježbanju i u rezultatima svog rada. Uspjeh je zagarantiran jer Joga12 daje odlične rezultate u 100% slučajeva

Iskustva, recenzije i svjedočanstva

Razlika između Joge12 i modernih tipova joge

Joga12 se drži tradicionalnog pristupa koji od joge za tijelo zahtjeva da bude super učinkovita a ne zanimljiva, dinamična, naporna, protočna, topla, impresivna i sl.

Joga12 se uvijek izvodi na isti način kako bi čovjek postigao majstorstvo u tim vježbama i trajno osigurao odlično zdravlje. Kontinuiranim ponavljanjem određene asane povećava se njezino djelovanje na tijelo.

Kontinuiranim ponavljanjem istih vježbi povećava se njihov učinak i s vremenom dolazi do izlječenja cijelog tijela. Joga12 koristi tu činjenicu i zato forsira samo najvažnije asane koje su same po sebi dovoljne da tijelo bude zdravo i vitalno.

Naglasak na proces dubokog opuštanja u asani i između asana je od ključne važnosti za djelotvornost asana. Joga12 poštuje taj princip i maksimalno je posvećena usavršavanju tehnike dubokog opuštanja.

Praktikanta se navodi da kontinuirano vježba i usavršava taj proces kako bi doveo tijelo u savršeno opušteno stanje. Joga12 je najjednostavniji a ujedno i najučinkovitiji joga sustav na svijetu jer poštuje osnovna načela tradicionalne joge i koncentrira se samo na najbitnije asane.

Joga12 se zasniva na učenju duhovnog učitelja MAHATAPASVI SHRI KUMARSWAMIJA. Njegova Svetost rođen je 1909. godine u Indiji. Još kao dječak pokazivao je urođenu sklonost jogi i duhovnosti.

Naučite samostalno i na pravi način izvoditi najvažnije položaje iz Joge!

Otkrijte tehnike disanja koje će pojačati djelovanje asana i produbiti vaš unutarnji mir!

Često postavljana pitanja

Joga12 je jednostavna i možete ju lako naučiti samostalno izvoditi. Aktivira i iscjeljuje sve sustave u tijelu pa nije potrebno izvoditi druge vježbe da bi bili zdravi i vitalni. U Jogi12 se brzo napreduje jer koristi specijalne tehnike disanje koje omogućuju čak i potpunim početnicima da relativno brzo svladaju tehniku dubokog opuštanja koja je temelj fantastičnog učinka kojeg asane imaju na ljudsko tijelo.

Ne. Jogu12 mogu raditi potpuni početnici u Jogi. U tečaju je detaljno objašnjeno sve što je bitno za vježbanje i za vrijeme vježbanja ste vođeni da pravilno izvodite sve vježbe.

Pod uvjetom da redovno vježbati (min. 2 puta tjedno a idealno svaki dan) možete očekivati da kroz neko vrijeme (ovisno o stanju vašeg tijela kad krenete s programom) budete zdravi, vitalni i puni energije i da nestanu sve bolesti i fizički poremećaji poput glavobolje, menstrualnih problema, hormonalnog disbalansa, zatvora, bolova u leđima i dr. Možete očekivati i da se riješe svi problemi vezani uz prekomjerni stres (anksioznost, nesanica, depresija, napadi panike, probavni problemi…).

Jogu12 treba raditi minimalno dva puta tjedno. Idealno je svaki dan jednom vježbati Jogu12. Pravilo je što češće vježbate to ćete imati bolje rezultati ali ne više od jednom dnevno.

Zbog tehničkih razloga video tečaj Joga12 može se platiti samo jednokratno kartičnim plaćanjem.

Tečaj Joga12 sadrži sve informacije potrebne da naučite kako ispravno i samostalno prakticirati Jogu12. Osim opisa asana i tehnika disanja i dubokog opuštanja, tečaj sadrži i 3 programa za vježbanje koje možete koristiti sve dok ne osjetite da ste spremni samostalno izvoditi Jogu12.

Kad platite tečaj Joga12 na vašu email adresu ćete automatski dobiti link i pristupne podatke (korisničko ime i lozinku) pomoću kojih možete pristupiti tečaju.

Jednom kad kupite program možete mu pristupiti bilo kada bez vremenskog ograničenja.

Najbrže ćete naučiti samostalno izvoditi Jogu12 tako da ju radite svaki dan. U tom slučaju je vrlo vjerojatno da ćete u roku par mjeseci moći samostalno izvoditi sve vježbe. Najzahtjevnija vježba za mnoge je 12. asana (duboko opuštanje) i kada ćete biti u stanju samostalno izvoditi Jogu12 često ovisi o tome koliko vremena vam treba da svladate tehniku dubokog opuštanje i naučite samostalno izvoditi zadnju asanu.

Nije potrebno imati posebnu odjeću za vježbanje Joge12, bitno je da se osjećati ugodno u odjeći u kojoj vježbate.

Jogu12 treba vježbati na čvrstoj podlozi pa je preporučena debljina prostirke 3-6 mm ali nije uvjet.

Podršku imate u sklopu zatvorene Facebook grupe Joga12 gdje možete postavljati pitanja i razmjenjivati iskustva sa drugima koji prakticiraju Jogu12. Pristup grupi imaju samo oni koji kupe tečaj Joga12.

Imate li dodatna pitanja ili trebate više informacija? Ne ustručavajte se kontaktirati me! 

Bilo da želite saznati više o programu Joga12 ili imate tehnička pitanja, slobodno me kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili pozivom na broj mobitela. 

Radujemo se što ću vam pomoći u vašem putovanju prema zdravlju i blagostanju.

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter i ostvarite 20% popusta na vašu prvu narudžbu generičkih hipnoza!